St. Bonifatiusschool

Het parcour

Kidsrun

De afslag

St. Bonifatiusschool Deelnemers golf Logo Kerstmarkt Birdieboekje Pasen Gala op de Haar Paaseieren zoeken Vanuit de tuin Taart! Het parcour Kidsrun De afslag

Apr 19, 2019

Geen paaseieren zoeken

Let Op: Dit jaar organiseren we GEEN paaseieren zoeken in Haarzuilens!

historie.jpg

Ooit in het vroege begin van de eenentwintigste eeuw werd een dorpsschool in het nietige Haarzuilens, deel uitmakend van het conglomeraat dat Utrecht heet, bedreigd met sluiting. Het betrof een katholieke basisschool, genaamd de Bonifatiusschool. De kleinschaligheid van de school stond niet in verhouding met de gebruikelijke grootschalige wijze van les geven in de grote stad, en de subsidiekraan werd dienaangaande van rijkswege deels dichtgedraaid....

akt.jpg

Het bestaansrecht van Stichting Haarfijn is het bijeenbrengen van voldoende financiele middelen door het organiseren van diverse leuke activiteiten die geld opleveren voor de stichting. In de afgelopen jaren zijn er diverse leuke evenementen georganiseerd om dit te realiseren bijvoorbeeld: De jaarlijkse boerengolfPaaseieren zoeken op 1e Paasdag in het park van Kasteel Haarzuilens. Een sprookjesachtige Kerstmarkt midden op de Brink waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn. Het Gala op de Haar ter ere van het 15 jarige bestaan van Stichting Haarfijn en tijdens de Halve van de Haar het coachen van het Haarse Dreamteam!

contact.jpg

Het bestuur van Haarfijn bestaat uit een gemêleerd gezelschap. Allemaal mensen die betrokken zijn bij het dorp. Juist omdat het onze gezamelijke verantwoordelijkheid is om geld in te zamelen om de St. Bonifatiusschool financieel te ondersteunen. Zo zijn er inwoners, bestuursleden die zelf als kind in Haarzuilens op school hebben gezeten, bestuursleden waarvan de kinderen op school hebben gezeten en bestuursleden die momenteel kinderen op school hebben.